mmlogo
1diensteneind
24

Onze facilitaire diensten

 

  • Mastering van commercials naar MXF en uploading naar STER, SBS, RTL en andere omroepen
  • Mastering van commercials, videoclips en documentaires naar Digital Betacam tape
  • Capturen van Digital Betacam en Betacam SP tape naar digitale videoformaten zoals uncompressed QuickTime, DV, JPEG of video DVD

     

     

tapesMastering van commercials naar MXF en uploading naar diverse omroepen

Sinds februari 2009 worden commercials die in Nederland worden uitgezonden niet meer op Digital Betacam tape aangeleverd bij de omroepen. Voortaan worden commercials in MXF formaat geschikt gemaakt voor uitzending en via ftp geupload naar de diverse uitzendstraten.

Mediamachine kan dit proces voor u verzorgen. U kunt uw videomateriaal aanleveren als uncompressed QuickTime of op Digital Betacam tape. Wij zetten het voor u om in een voor uitzending geschikte MXF file en uploaden het naar STER, SBS, RTL , MTV Networks, Discovery Channel en andere omroepen.

Prijs is 65,- per commercial.


Mastering van commercials, videoclips en documentaires naar Digital Betacam tape

In de ons omringende landen worden commercials nog steeds op Digital Betacam aangeleverd. Mediamachine verzorgt regelmatig voor uitzending geschikte Digital Betacam tapes voor BBC, ITV, VTM, VMMa, RTBF.

Uiteraard kunt u ook videoclips, korte filmpjes of documentaires bij ons op Digital Betacam tape zetten.

Prijs voor het dumpen naar Digital Betacam is 115,- per uur, met een minumum van 57.50 voor een half uur digi dump. Alle prijzen zijn excl. operatorskosten.


Capturen van tape naar digitaal videoformaat

Als u videomateriaal op Digital Betacam of Betacam SP tape heeft staan kunnen wij die voor u omzetten naar uncompressed QuickTime, DV, JPEG of naar MPEG voor video DVD.

Prijs voor het capturen van Digital Betacam of Betacam SP tape is 115,- per uur, met een minumum van 57.50 voor een half uur capture. Alle prijzen zijn excl. operatorskosten.


 

Bestellen
Wilt u gebruik maken van bovenstaand diensten mail dan naar info@mediamachine.nl.Dan kunnen wij u een zo gespecificeerd mogelijke offerte doen toekomen.
10
staart