mmlogo
1eind
24


fitc

 

 

 

Mediamachine op Adobe User Group XL

17 november, De Meervaart, Amsterdam

 

Adobe User Group XL, het mega-event voor creatieve professionals, vindt 17 november in de Amsterdamse Meervaart plaats. In totaal negen zalen, waaronder 3 workshop zalen en 3 themazalen, met bijna 50 sessies van meer dan 30 sprekers uit binnen- en buitenland. Er worden zo'n 1000 creatieve professionals verwacht, van graphic designers en interactieve ontwerpers tot aan mobile developers, motion graphic designers, web developers en animatoren. Op het podium staat onder andere de wereldberoemde prijswinnende studio Pixar Animation Studios.

Ook Mediamachine is dit jaar weer van de partij, met een presentatie over CINEMA 4D R12, een hands-on workshop met CINEMA 4D en een stand waar wij de digital signage software DSPlayer+ introduceren en de nieuwste videoproducten van Blackmagic Design. Lees onderaan deze pagina voor meer informatie over DSPlayer+, zoals de integratie met Adobe Photoshop software en Blackmagic Design video hardware.

13.00 uur - 14.45 uur: hands-on workshop met CINEMA 4D
Breng uw laptop mee en probeer zelf aan de slag te gaan met CINEMA 4D Release 12. Lars Scholten, authorized MAXON trainer en demo artist bij Mediamachine, verzorgt de workshop. In twee uur leert u hoe u een 3D model maakt in CINEMA 4D, hoe een scene belicht wordt en hoe men objecten kan animeren.

16.15 - 17.00 uur: 3D power met CINEMA 4D
In deze presentatie laten wij zien wat de kracht is van CINEMA 4D, zowel voor graphic designers die met Adobe Photoshop en Adobe Illustrator werken als voor motion graphic designers die Adobe After Effects gebruiken als voor professionele animatoren.

Tickets
Een ticket kost 125,-. Wij bieden als sponsor van XL 15% korting aan op de tickets met deze speciale kortingscode: 89632510.

Ga naar www.adobeusergroupxl.nl voor tickets, informatie en programma.

 


 

Digital signage met DSPlayer+ op Adobe User Group XL

Op de Adobe User Group XL zal Mediamachine DSPlayer+ introduceren, een gloednieuw product van het nederlandse softwarebedrijf 1080dots, dat op bijzondere wijze gebruik maakt van de grafische kracht van Adobe Photoshop.
DSPlayer+ is een bijzonder krachtige en veelzijdige engine die perfect inzetbaar is voor Digital Signage toepassingen of Narrowcast projecten. Een groot pluspunt van DSPlayer+ is de ingebouwde mogelijkheid om via Blackmagic Design video hardware uit te spelen, waardoor de werelden van digital signage, narrowcasting en professional broadcasting naadloos aan elkaar aansluiten. De instap in die nieuwe wereld wordt maximaal vergemakkelijkt door de koppeling met Adobe Photoshop. Templates kunnen geheel onafhankelijk in Adobe Photoshop worden opgemaakt en direct in DSPlayer+ worden geïmporteerd waarbij de gelaagdheid, zoals vormgegeven in Adobe Photoshop, volledig wordt gehandhaafd.

Mediamachine zal tijdens het XL Event in de hal van De Meervaart de gehele dag door DSPlayer+ actief inzetten om u als bezoeker te informeren omtrent het programma, maar ook om uw twitter-berichten af te beelden. Wij zullen daarbij gebruik maken van twee Eizo 30 inch schermen, opdat u in staat bent om de outputkwaliteit goed te kunnen beoordelen. Heeft u belangstelling of vragen, kom dan bij ons langs in De Meervaart. Wij staan samen met een specialist van 1080dots klaar om u uitgebreid te informeren omtrent dit revolutionaire product.

Voor meer informatie: www.1080dots.com

 


 

 

 

 


 

 


10
eindstaart