mmlogo
1eind
24


fitc

 

 

Twee super zomerspecials waar u niet om heen kunt!

Stond u al enige tijd op het punt om MAXON CINEMA 4D - 3D design en animatiesoftware - aan te schaffen of te upgraden naar de Studio Bundle?
Dan is dit het moment om dat te doen. Wij bieden u namelijk kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 50% ! Kijk hieronder voor twee zomerspecials waar u niet om heen kunt. Alle genoemde prijzen zijn exl. btw en verzendkosten.

----------

Aanbieding 1: Bestseller Special, geldig tot en met 31 Augustus 2010

a) 50% korting op CINEMA 4D R11.5 Studio Bundle, - Broadcast Edition of - Architecture Edition indien de bundle samen met een MAXON Service Agreement (MSA)* wordt afgesloten.

b) 30% korting op CINEMA 4D R11.5 Studio Bundle, - Broadcast Edition of - Architecture Edition indien de bundle zonder MSA wordt afgesloten.

Wij adviseren iedereen een MSA af te sluiten, omdat u dan verzekerd bent van een gratis upgrade naar R12 wanneer die uitkomt.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen van de Bestseller Special.

----------

Aanbieding 2: Special voor CINEMA 4D XL ≥ R10 gebruikers, geldig tot en met 31 juli 2010

50% korting op een upgrade van CINEMA 4D XL R10.x of XL R11.x naar CINEMA 4D R11.5 Studio Bundle.
Indien u naast bovengenoemde XL Bundle extra modules heeft (HAIR, MoGraph, Dynamics, Sketch & Toon) krijgt u nog eens 150,- korting per module.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen van deze XL Upgrade Special.

----------

* Wat en waarom een MAXON Service Agreement (MSA) afsluiten?

Een MAXON Service Agreement (MSA) is een soort van supportcontract. Het is optioneel beschikbaar voor MAXON gebruikers. Men betaalt jaarlijks een contributie waardoor men altijd verzekerd is van de laatste upgrades. Zodra er een nieuwe upgrade beschikbaar is wordt die automatisch naar u toegestuurd.
- Een MSA is ideaal voor bedrijven die met vaste jaarbudgetten werken - geen verrassende kosten voor het volgende jaar.
- Een MSA is ook ideaal voor bovenstaande aanbiedingen! U krijgt dan een gratis upgrade naar R12 wanneer die uitkomt. De contributie voor het eerste jaar is zelfs al inbegrepen in de 50% Bestseller Special.
- Een MSA wordt automatisch verlengd voor het volgende jaar tenzij u minimaal 3 maanden voordat het contract afloopt schriftelijk afzegt.

Klik hier voor een overzicht van de MSA prijzen.

-------

Verkooppunten CINEMA 4D

Mediamachine is distributeur van CINEMA 4D voor Nederland en Belgie.
Klik hier voor de dealerlijst in Nederland en Belgie.

_____

Overzicht MAXON producten

Klik hier voor een overzicht en omschrijving van alle MAXON producten

 


 

 


10
eindstaart