mmlogo
1eind
24


fitc

 

 

CINEMA 4D op FITC Amsterdam 2010

22 en 23 februari in Felix Meritis Amsterdam

 

FITC (Flash In The Can) begon 7 jaar geleden als een Flash event maar is uitgegroeid tot een breder event in diverse steden over de hele wereld, met presentaties over diverse onderwerpen: van motion graphics tot puur ontwerp tot techniek.

Voor het derde jaar wordt dit internationale event in Amsterdam gehouden. Op 22 en 23 februari is het twee volle dagen en nachten genieten van meer dan 50 presentaties en workshops over creatieve, technische en zakelijke aspecten van Flash en digitale media, met tot in de late uurtjes de roemruchte FITC parties.

3D motion graphics met MAXON CINEMA 4D
In de stand van Mediamachine kunnen wij u alles vertellen over CINEMA 4D, het 3D motion graphics pakket voor professionals. Op dag 2 geeft Mediamachine van 16.00-17.00 een vol uur presentatie over de motion graphics mogelijkheden van CINEMA 4D. Ook verloten wij een pakket CINEMA 4D Broadcast Edition.

Festival tickets
FITC Amsterdam 2008 en 2009 waren volledig uitverkocht. Ben er dus snel bij om een ticket te bestellen. Mediamachine nodigt u van harte uit op dit flitsende evenement. Een festival ticket voor 2 dagen en nachten kost 399,- en voor studenten 159,-.
Omdat Mediamachine sponsor van dit event is kunt u via ons 10% korting krijgen op een festival ticket. Stuur een email naar info@mediamachine.nl voor 10% korting op een ticket. Indien u nog nooit een uitnodiging van ons heeft ontvangen mail ons dan uw bedrijfsnaam, naam, adres, telefoon, website en emailadres.

Klik hier voor meer informatie over FITC Amsterdam 2010 en het volledige programma.

 

speaker

 

 


10
eindstaart