mmlogo
1eind
24


 

 

CINEMA 4D en Blackmagic Design op Adobe User Group XL Event

donderdag 3 december in de Meervaart Amsterdam

 

Het XL event van de Adobe User Group Nederland is het event voor creatieve professionals. Op 3 december kun je tijdens Adobe User Group XL de hele dag genieten van inspirerende sessies van internationale en nationale sprekers, met als thema The sky is the limit. Van interactive design en development, crossmedia, imaging, gaming en augmented reality tot en met print design. XL is het event van het jaar om inspiratie op te doen en sprekers en andere creatieve professionals te ontmoeten. Adobe User Group Nederland en Adobe Benelux bieden samen in de Amsterdamse Meervaart de hele dag een bomvol programma, met ondermeer sprekers als Dave August, Champage Valentine en Ralph Hauwert. Kortom - een breed en inspirerend event dat je absoluut niet mag missen!

CINEMA 4D en Blackmagic Design in de stand van Mediamachine
In de stand van Mediamachine kunnen wij u alles vertellen over CINEMA 4D en Blackmagic Design producten. CINEMA 4D zal doorlopend gedemonstreerd worden. U kunt hier ook een demo DVD van CINEMA 4D R11.5 halen en een showreel van Nederlandse producties die met CINEMA 4D vervaardigd zijn.

11.00 - 11.50: presentatie After Effects en CINEMA 4D in de Blauwe zaal
In het blok van 11.00 - 11.50 geeft Mediamachine in de Blauwe zaal een presentatie. Deze presentatie gaat over de wisselwerking tussen MAXON CINEMA 4D en Adobe After Effects. We laten zien hoe gemakkelijk men 3D animaties in CINEMA 4D kan opzetten en in zeer hoge kwaliteit kan renderen. Vervolgens laten we zien dat je een gerenderde CINEMA 4D file in Adobe After Effects gelaagd kunt binnenhalen en dat je vervolgens elke laag afzonderlijk kunt manipuleren en aldus perfect kunt combineren met video of 2D graphics. Zo zijn bijvoorbeeld de kleuren van lampen aan te passen, kun je reflecties bijstellen en is het zelfs mogelijk om 2D stills en movies op 3D objecten te projecteren. We zullen Nederlandse produkties laten zien waarin de integratie van 3D motion graphics in 2D compositing als uiterst effectieve werkwijze is toegepast voor het creƫren van content voor games, advertenties, promo's, bumps, leaders en feature films.

Korting op toegangskaarten
Mediamachine nodigt u van harte uit op dit inspirerend event. De normale toegangsprijs is 75,-. Omdat Mediamachine Silver Sponsor van dit event is kunt u via ons een toegangskaart bemachtigen voor 45,-. Stuur een email naar info@mediamachine.nl voor fikse korting op de toegangsprijs. Indien u nog nooit een uitnodiging van ons heeft ontvangen mail ons dan uw bedrijfsnaam, naam, adres, telefoon, website en emailadres. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie kijk op Adobe User Group XL


 

 


10
eindstaart